Úvodní stránka Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na TevaStore.cz nám můžete důvěřovat

TevaStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu TevaStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Klady: Ako jeden z mála eshopov majú aj city kolekciu dámskej obuvi TEVA (nielen outdoor ako maju skoro všetci) , takže som si mohla objednať niečo čo by som inak musela objednať v Británii “
před 4 dny
„Klady: rychlé doručení zboží komunikace “
před 17 dny
„Klady: Přehledné stránky. Velmi rychlé vyřízení objednávky. “
před 19 dny
„Rychlé vyřízení objednávky. “
před 20 dny
„Klady: Velký výběr zboží Rychlý a bezproblémový nákup
Slabiny: nic - všechno v pohodě“
před 29 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft & Powered by Kentico

Přihlášení