Nyní nakupujete na: TevaStore.cz
Úvodní stránka Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na TevaStore.cz nám můžete důvěřovat

TevaStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu TevaStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„V dnešní době předesignovaných výrobků disponujících různými záhyby ohyby prohlubněmi a dalšími nesmysly ohanějící se ergonomií nohou, fyzickou optimalizací a přírodními vlivy jsou tyto jednoduché leč velice pohodlné sandály příjemným osvěžením mezi ostatními přespříliš barevnými a překomplikovanými tipy. Sandály disponují jednoduchou plochou podrážkou vyztuženou pouze v nožní klenbě, není tam nic navíc systém pásků nohu pevně aretuje ale zároveň nikde nedře a celková strohost designu, vlastně takový a-design dělají z těchto sandálů unikum, které jsem jinde na trhu v dnešních dnech nenalezl. “
před 8 dny
„Klady: rychlost dodávky ochota řešit dotazy
Slabiny: Pouze 1 fotografie každého páru. a Bylo by potřeba více fotek z více úhlů, plus foto jak vypadají na noze.“
před 15 dny
„Rychlé, bez problému. “
před 21 dny
„Byl jsem naprosto spokojený. Co jsem se potřeboval zeptat, tak mi odpověděli rychle a srozumitelně. Objednávka byla také velmi rychle vyřízena k mé spokojenosti.
Klady: Na e-mail odpověděli během pár hodin. Doručení proběhlo v pořádku. “
před 23 dny
„Veľmi rýchle dodanie tovaru
Klady: promtná dodávka “
před 26 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 1000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft & Powered by Kentico

Přihlášení